Is uw bedrijf klaar voor PSD2?

In januari 2018 krijgen Europese online marktplaatsen, online reisorganisaties en bedrijven actief in de deeleconomie te maken met ingrijpende wijzigingen door de nieuwe EU-richtlijn Payment Services Directive (PSD2). Deze wetgeving, geldig in de hele EU, vereist dat platformen die transacties tussen verkopers en kopers afhandelen drastische veranderingen in hun processen doorvoeren of worden geconfronteerd met financiële sancties. Heeft PSD2 gevolgen voor uw bedrijf? En zo ja, wat is dan de volgende stap? Ontdek het nu:


SlicePay lost de problemen van PSD2 op

SlicePay is Acapture’s nieuwe oplossing waarmee bedrijven complexe gespreide betalingen tussen twee of meer onafhankelijke partijen makkelijker kunnen verwerken. Hiervoor voldoet Slicepay volledig aan de EU-richtlijn PSD2. Door een deel of al uw betalingen in dit systeem onder te brengen, hoeft u geen veranderingen meer door te voeren aan uw bedrijfsvoering. U kunt zich concentreren op de groei van uw bedrijf en Acapture regelt de zaken omtrent de EU-richtlijn PSD2.

Heeft PSD2 gevolgen voor mijn bedrijf?

PSD2 en online markplaatsen

In 2020 is 39% van de online detailhandel in handen van online marktplaatsen. De EU-richtlijn PSD2 kan voor deze sector enorm veel roet in het eten gooien. Ontdek wat u moet weten, wat u moet doen en hoe u zich moet voorbereiden in dit gratis rapport.

PSD2 en de deeleconomie

De deeleconomie heeft de manier waarop we toegang hebben tot producten en diensten revolutionair veranderd. Maar hoe geeft de EU-richtlijn PSD2 deze lucratieve branche opnieuw vorm? Ontdek alles wat u moet weten in dit gratis rapport.

PSD2 en online reisorganisaties

Online reisorganisaties worden enorm beïnvloed door de EU-richtlijn PSD2. In dit gratis rapport leest u hoe online reisorganisaties aan de nieuwe wetgeving kan voldoen.

Heeft PSD2 gevolgen voor mijn bedrijf?


Acapture is een internationale, data-gedreven aanbieder van betalingsoplossingen. Acapture accepteert kaarten van over de hele wereld, en meer dan 80 van de meest populaire alternatieve betaalmethoden. Het omnichannel platform van Acapture is ontwikkelt voor de internationale detailhandel van vandaag de dag en biedt de mogelijkheid om transacties via desktop, mobiele apparaten en fysieke winkels te verwerken.